FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder (36) stopt na 17 jaar met profvoetbal

Serginho Greene is definitief gestopt als profvoetballer. Hij was maar liefst 17 seizoenen actief.

De verdediger heeft vandaag de knoop doorgehakt: RKC Waalwijk was zijn laatste werkgever, nadat aldaar zijn contract afgelopen zomer niet werd verlengd. De zoektocht naar een nieuwe club is gestaakt. Greene wil meer tijd voor andere dingen, zo legt hij uit aan ELF Voetbal. “Met name mijn gezin. Naar het sporten kijken van mijn dochter, mee naar muziekles. Naar het voetballen van mijn zoontje, die nu zes jaar is en op zondagochtend bij FC Abcoude voetbalt. Dat heb ik gemist.”

Hoogtepunt was de winst van de KNVB Beker met Feyenoord, in 2008. “Bij al mijn clubs heb ik het goed naar mijn zin gehad, ik heb lang kunnen voetballen, was weinig geblesseerd en ik heb mijn carrière gelukkig fit kunnen afsluiten. Nu kijken we vooral vooruit wat voor stappen we nu kunnen maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *