FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma geeft Feyenoord uitsluitsel over Karsdorp-constructie’

Rick Karsdorp is bij AS Roma op een zijspoor beland. Hij is ondertussen derde in de pikorde voor de rechtsbackpositie. Een vertrek lonkt.

Recentelijk verscheen er plotseling een oplossing op de radar: een terugkeer naar Feyenoord op huurbasis. Er werd zelfs gesuggereerd dat AS Roma een optie tot koop zou opnemen in het huurcontract. Het Italiaanse medium Corriere dello Sport komt nu met duidelijkheid.

De krant schrijft zondag dat Karsdorp inderdaad terug kan keren naar Feyenoord, maar ‘slechts’ voor de rest van het seizoen. Volgend jaar zomer zal de Oranje-international dus gewoon terugkeren in Rome. Men hoopt hem op die wijze klaar te stomen voor een examenjaar.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *