Feyenoorder ziet af van vertrek naar buitenland: ‘Dat wil ik niet zomaar weggooien’


Jens Toornstra is tevreden wat hij bij Feyenoord heeft en is niet bereid dat zomaar in te ruilen voor een avontuur in het buitenland. Dat verteld hij tegenover Feyenoord TV.

“Dat had ik vroeger wel meer, dat ik graag naar het buitenland wilde”, zegt Toornstra. “Maar je hoort ook verhalen om je heen, veel spelers komen ook terug. Het lijkt altijd heel mooi in het buitenland, maar dan moet je wel spelen. Als je niet speelt, ben je heel erg op jezelf aangewezen. In Nederland is dat toch anders. Ik ben gewoon blij met wat ik hier heb. Dat wil ik ook niet zomaar weggooien.”

Toornstra heeft het goed naar zijn bij Feyenoord. “Vanwege mijn teamgenoten, de club en het feit dat ik kan wonen waar ik ben opgegroeid. In combinatie met de korte reisafstand naar Rotterdam, zijn dat voor mij factoren die doorslaggevend zijn.” De middenvelder scoorde dit seizoen twee keer in acht Eredivisie-duels.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!