FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fran Sol geeft Feyenoord duidelijkheid over transfer’

Fran Sol staat hoog op het lijstje van Feyenoord. Toch is het niet waarschijnlijk dat de spits al in de aankomende winterstop de overstap naar De Kuip maakt.

Volgens de Spaanse roddelpers heeft het management van de goalgetter al aan de Rotterdammers laten weten dat ze moeten wachten tot aan de zomertransferwindow. Sol voelt zich namelijk opperbest in Tilburg en heeft helemaal geen zin in een tussentijdse deal. Hij wil fris binnenkomen bij een eventuele nieuwe club en dat acht hij alleen mogelijk in de maand juli van het volgende kalenderjaar.

Sol vertelde eerder al dat zijn vrouw is uitgerekend in december. “Dan zou een verhuizing zeker niet ideaal zijn. Maar zeg nooit nooit in de voetballerij. Toch schat ik de kans op een tussentijdse transfer in de winter heel laag in. Ook omdat het zo lekker gaat met Willem II. We maken elkaar echt beter nu. En hebben de kwaliteiten in huis om ver te komen in de beker en de play-offs om Europees voetbal te halen.” Het zou natuurlijk zomaar eens zo kunnen zijn dat Van Geel alsnog achter het net vist, omdat er ook clubs uit de Europese su

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *