FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Royston Drenthe heeft duidelijke boodschap voor Feyenoord

Hij had zijn voetballoopbaan al beeindigd maar blies deze toch weer nieuw leven in bij Sparta. De vraag is nu of een terugkeer bij Feyenoord nog een haalbare kaart is.

De Volkskrant confronteert Drenthe hiermee, maar zelf is de Spartaan duidelijk: “In 2012 had dat moeten gebeuren. Nu zijn we in 2018, nu focus ik me op dit: kampioen worden met Sparta. Dan maken we met de hele selectie een rap.”

Daarmee lijkt ook een Oranje-rentree zoals Ryan Babel uitgesloten. “Weet je waar ik het voor doe? Laatst kwam er een man naar me toe die zei: ‘Jij maakt Rotterdam trots. Wat jij laat zien is wilskracht, power, veerkracht; de Rotterdamse mentaliteit.’ Ik kende heel die gozer niet. Het gaf me overal rillingen. Alleen daarom is dit al mooi om mee te maken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *