FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax moet zondag oppassen voor Feyenoord, de rollen zijn omgedraaid’

Afgelopen dinsdag speelde Ajax nog in de Champions League en zondag staat de klassieker alweer op het programma. Een zware intensiteit voor de Amsterdammers.

Clubwatcher Freek Jansen schrijft in Voetbal International: “De rollen van vorig seizoen zijn omgedraaid. Destijds moest Ajax het enkel stellen met wedstrijden op nationaal niveau, terwijl Feyenoord in de eerste seizoenshelft actief was in de Champions League. Dit jaar is de leegte voelbaar in Rotterdam, terwijl in Amsterdam al opvallend veel imponerende Europese avondjes voorbij zijn gekomen.”

Jansen vervolgt: “De voorbereiding op de Klassieker zal in beide steden dan ook anders worden beleefd, aangezien Ajax een paar dagen voor de confrontatie met Feyenoord nog de belangrijke Champions League-wedstrijd speelt tegen Benfica.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *