Robin van Persie kraakt Ajax: ‘Het is alleen maar een hype’

Heel veel mensen zijn onder de indruk van het spel van Ajax. Toch denkt Robin van Persie daar anders over. Hij vindt het maar een hype. Hij denkt dan ook dat de Amsterdammers te kloppen zijn.

In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt de spits: “De hype, want dat het is nu volgens mij, dat sentiment dat het allemaal fantastisch is, daar ga ik persoonlijk niet in mee. Ik heb de eerste helft tegen Benfica gezien. Een leuke wedstrijd. In de eerste vijf minuten zag ik al meteen drie echte kansen. Eentje voor Ajax. Twee voor Benfica. Sowieso haal ik altijd mijn schouders op als ploegen als onklopbaar worden gezien. Dat gevoel heb ik slechts eenmaal in heel mijn loopbaan na afloop van een wedstrijd gehad. Dat was tegen het Barcelona van Pep Guardiola. Daar was simpelweg niets tegen te beginnen. Verder heb ik vrijwel altijd gevoeld dat er kansen waren, ook tegen topploegen. Wij hebben zwakke plekken, maar ook Ajax en PSV ook. En Manchester City ook.”

Aardig wat Feyenoord-fans kijken op tegen de aankomende Klassieker. “Er staat voor ons trainingscomplex een jongen. Hij staat er elke dag en hij begon al vroeg in de week over Ajax. Dat hij er een beetje tegenop zag. Ik kan hem niet beloven dat wij winnen, maar waarom zouden wij op voorhand kansloos zijn? Dat gevoel heb ik helemaal niet. En de groep ook niet.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!