FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Manchester City en Inter hebben slecht transfernieuws voor Feyenoord’

Feyenoord heeft een groot talent in de jeugdopleiding maar de kapers liggen alweer op de kust. Manchester City en Inter Milan hebben namelijk een oogje op Naoufal Bannis.

Feyenoord slaagde er afgelopen mei nog in om Bannis vast te leggen tot medio 2021. De eredivisionist hoopt dat de Marokkaanse aanvaller, momenteel actief onder Dirk Kuyt bij Feyenoord onder 19 jaar, op termijn doorbreekt in De Kuip. Clubs als Manchester City en Internazionale azen echter ook op de Marokkaan.

Calciomercato claimt dat beide clubs zijn naam op het lijstje hebben gezet. Het is niet bekend of zij concrete plannen hebben met Bannis, maar de ervaring leert dat Europese topclubs vaker dit soort talenten oppikken bij Nederlandse clubs. Feyenoord is ondanks het contract tot 2021 dus gewaarschuwd…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *