Steven Berghuis over ploeggenoot: ‘Wat moet je dan? Hij is niet blij’


Steven Berghuis heeft wel een beetje te doen met zijn ploeggenoot Yassin Ayoub. De nieuweling kan op weinig speeltijd rekenen in de Kuip.

In gesprek met FOX Sports vertelt hij over de technisch begaafde Marokkaan: “Hij heeft de kwaliteiten om in Feyenoord 1 te spelen en ook echt iets toe te voegen. Er zit kwaliteit in de jongens die spelen, maar ook in de jongens die niet spelen.” Ayoub blijft positief, maar er speelt natuurlijk wel iets. “Ja, maar wat moet je dan? Hij is ook niet blij. Je blijft hard werken om jezelf fit te houden. Die kans gaat komen. Dan moet je er klaar voor zijn.”

Feyenoord neemt het dit weekend op tegen Heracles Almelo, een directe concurrent als het gaat om plek drie. “Als Heracles Almelo van ons wint, gaan ze over ons heen. Dat neem je wel mee.” De Rotterdammers hebben wel één wedstrijd minder gespeeld. “Ik doe er niet zo heel moeilijk over. Het is zoals het is. De achterstand is er. Ik denk dat we meer naar onszelf moeten kijken en betere wedstrijden moeten afleveren. De stand weet ik. Die zit in m’n hoofd. Ik kijk er niet iedere dag naar. Als we winnen van VVV is dat weer gelijk.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!