FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst weigert titel met Feyenoord uit te sluiten, en hij legt ook uit waarom

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhrost weigert een titel voor Feyenoord dit seizoen uit te sluiten. In De Telegraaf legt hij uit waarom. “Ik hoop dat we de aansluiting kunnen behouden met PSV en Ajax. Die derde plek willen we vasthouden en kijken wat er nog mogelijk is om te stijgen. Daar hebben de prestaties van Ajax en PSV ook invloed op”, stelt Van Bronckhorst in de krant.

“Elke week kan weer anders zijn. Het kan natuurlijk omslaan. Ajax en PSV kunnen ook punten gaan verliezen en daarop moeten wij wachten. Ondertussen moeten we wel zelf winnen.” Dit weekend neemt Feyenoord het op tegen Heracles Almelo (uit), terwijl koploper PSV op bezoek gaat bij De Graafschap, en Ajax bij Excelsior. Het gat tussen PSV en Feyenoord is al 13 punten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *