Feyenoord-parel: ‘Eerst naar Spanje dan naar Engeland’

Orkun Kokcu droomt over een grote toekomst. Dit seizoen werd hij overgeheveld naar de grote selectie van Feyenoord.

“Ik heb een plan in mijn hoofd. Eerst wil ik bij Feyenoord in de Eredivisie definitief doorbreken. Ik weet dat ik als eerstejaars A-junior niets kan eisen en dat doe ik dan ook niet. Hopelijk is het later in mijn carrière voor me weggelegd, maar dan wil ik graag naar een buitenlandse topcompetitie”, aldus Kokcu in gesprek met ELF Voetbal.

Kokcu, die volgende maand 18 wordt, heeft daarbij al een voorkeur: “Nu zeg ik Spanje, dan pas Engeland. Daar wordt vaak fysiek gespeeld en is het meer heen en weer geren. Het spel van de Spaanse competitie ligt me beter. In een stadion daar ben ik nog nooit geweest. Maar over mijn toekomst kan ik nu enkel dromen. Ik sta net aan het begin van mijn loopbaan en moet het nog allemaal laten zien. Ik wil me nu vooral concentreren op Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!