FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Goaltjesdief Fran Sol heeft transfernieuws voor Feyenoord

Het ziet ernaar uit dat Fran Sol bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Willem II. Hij heeft namelijk een nieuwe makelaar in dienst genomen om zijn belangen te behartigen.

Het Brabants Dagblad schrijft vandaag: “Met de keuze voor een andere zakenpartner laat Willem II-spits Fran Sol merken dat hij uiterlijk aan het einde van het lopende seizoen wel een transfer wil maken. Sol is weg bij Nikola Franco, de zaakwaarnemer die hem ruim twee jaar geleden naar Tilburg bracht en tot en met de afgelopen zomer begeleidde. Het Spaanse Promoesport, dat over de hele wereld vertakkingen heeft, is de nieuwe belangenbehartiger van de 26-jarige Spanjaard.”

De krant gaat verder: “De voetbalwereld rekende er eigenlijk op dat Sol na zijn zestien goals in de eredivisie afgelopen zomer zou verkassen. Dat was ook de wens van de speler zelf. Franco noemde na het verstrijken van de transferperiode de namen van vijftien clubs die interesse getoond hadden. Daarnaast waren er ook Turkse en Arabische clubs geïnteresseerd, maar Sol zou nergens eerste keuze geweest zijn. Bij Willem II meldde zich niet één club met een serieus bod op de spits.” Het is algemeen bekend dat Feyenoord wel oren heeft naar een samenwerking met de Spanjaard. De Rotterdammers zullen dus niet zo heel lang meer kunnen wachten…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *