FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het dreigt Feyenoord in een neerwaartse spiraal te brengen’

Feyenoord wil graag dat er een nieuw stadion wordt gebouwd maar de supportersgroep ‘Stadion op Zuid’ heeft liever dat de Kuip wordt gerenoveerd.

“Dit plan is duidelijk niet het beste voor Feyenoord. Integendeel zelfs, het plan dreigt Feyenoord en alles wat de club zo uniek maakt in negatieve zin onomkeerbaar te veranderen en in een neerwaartse spiraal te brengen”, schrijft Stadion op Zuid in een brief, geciteerd door RTV Rijnmond.

“De unieke Kuip en de binding met de trouwe supporters worden onnodig op het spel zet, terwijl het evident is dat Feyenoord er juist zo weinig voor terug vraagt én krijgt”, besluit de vereniging, die een ‘historische vergissing’ vreest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *