FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst gaat sterspeler sparen voor PSV-thuis

Morgen speelt Feyenoord in de competitie tegen FC Groningen. De verwachting is dat Giovanni van Bronckhorst op de bankt zet om hem te sparen voor PSV.

Valentijn Driessen zegt bij Telegraaf TV: “Van Persie speelt zo goed als zeker niet tegen Groningen, ze willen het fit krijgen voor de kraker tegen PSV. Dat is voor Feyenoord een belangrijke wedstrijd, ook wat betreft prestige. Ze worden geen kampioen meer, want de achterstand is veel te groot. Van Persie is op dit moment niet fit genoeg en dan moet je geen risico nemen. Zijn leeftijd en fysiek speelt steeds meer mee en het vergt steeds meer inspanning om op dit niveau bepalend te blijven. Volgende week dus PSV. Dat is een wedstrijd waar ook hij naar uitkijkt.”

In de opstelling van Feyenoord wordt Van Persie hoogstwaarschijnlijk vervangen door Jens Toornstra. De voorhoede bestaat weer uit Nicolai Jörgensen in de punt en Steven Berghuis en Sam Larsson op rechts en links.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *