FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jan Boskamp onthult: “Hij was niet populair bij Feyenoord”

Volgend jaar op 1 maart gaan hoofd jeugdopleiding bij Feyenoord Richard Grootscholten en de club uit elkaar. Volgens Jan Boskamp was hij niet geliefd bij de Stadionclub.

“Hij was niet populair daar, moet ik eerlijk zeggen”, vertelt Boskamp in Veronica Inside. “Hij was in het oostblok geweest en zo wilde-ie dus ook gaan trainen. Gaston Taument, Cor (Adriaanse, red.), die zeiden allemaal ‘wat is dat?’. En ja, hij is nooit aanvaard geweest, die jongen.”

Johan Derksen vult aan: “Het is heel dom van Feyenoord dat ze hem aangesteld hebben. Het is weer een typisch voorbeeld van vriendjespolitiek: Gudde is een relatie van hem en voordat Gudde wegging heeft hij hem daar aangesteld. Het is een beetje een uitvinder geweest die allerlei bureaus inschakelde en ingewikkeld deed, terwijl ze bij Feyenoord eigenlijk gewoon op het veld stonden en de jongens voetbaltraining geven.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *