FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet deze trainer nemen bij vertrek van Giovanni van Bronckhorst’

Mocht Giovanni van Bronckhorst vertrekken als trainer van Feyenoord dan weet oud-speler Jan Everse wel wie zijn opvolger moeten worden. Namelijk Peter Bosz.

Everse ziet Feyenoord niet beter worden onder Van Bronckhorst. “Er zit gewoon geen ontwikkeling in het voetbal. Alles staat stil. Het spel is deze jaren gewoon heel matig geweest. De prijzen hebben dat een beetje verbloemd. Twee keer heeft de beker het seizoen gered. Dat waren gewoon matige seizoenen. Na vier jaar is het tijd voor een frisse wind, maar ook nieuwe spelers.”

Bosz zou volgens Everse de ideale nieuwe coach zijn voor Feyenoord. “Ik zou Peter Bosz graag zien komen. Hij speelt voetbal dat mij aanspreekt. Het is een prima trainer die het voetbal bij een club kan veranderen. Kijk maar naar Ajax. Daar heeft hij echt iets veranderd ten opzichte van het spel onder Frank de Boer. Veel avontuurlijker. Voetbal is ook een kijksport.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *