FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

JACKPOT! ‘Feyenoord pakt hoofdprijs voor Tonny Vilhena’

Goed nieuws voor Feyenoord. Het ziet ernaar uit dat Tonny Vilhena de club een zak met geld gaat opleveren. De naam van de middenvelder staat op verschillende scoutinglijstjes.

Hij doet het vooral goed bij verschillende Italiaanse clubs, die denken dat hij goed in de Serie A zou passen. Internazionale is geïnteresseerd en schat de waarde van Vilhena op ongeveer 12 miljoen euro, wat men zou zien als de ‘hoofdprijs’. Vergeleken bij de bedragen die genoemd worden als het gaat om Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt van Ajax is dat misschien niet zo heel erg veel, Feyenoord kan het geld toch goed gebruiken…

In de afgelopen zomer kwam het Duitse Eintracht Frankfurt bij De Kuip buurten voor de diensten van de middenvelder van het Nederlands elftal (die de assist gaf op de 2-2 van Virgil van Dijk tegen Duitsland in de Veltins Arena), maar de Bundesliga-ploeg wilde zijn target enkel huren. Technisch directeur Martin van Geel ging daar niet in mee, maar weet dat Vilhena bezig is aan zijn laatste seizoen in Rotterdam-Zuid. Zijn contract loopt door tot medio 2020, maar hij staat open voor een nieuwe uitdaging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *