FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Franse grootmacht belt met Feyenoord over transfer’

Feyenoord moet weer vrezen voor een vertrek van één van haar pareltjes uit de jeugdopleiding. Dit keer gaat het om de talentvolle middenvelder Orkun Kokcu.

De 17-jarige technicus staat te boeken als een zeer groot talent en mocht al eens beginnen in het KNVB-bekerduel tussen Feyenoord en de amateurs van VV Gemert. Het zou echter zomaar eens zo kunnen zijn dat de middenvelder binnenkort al weer vertrekt uit Rotterdam-Zuid, want volgens de Engelse krant The Daily Mail hebben Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur, Arsenal en Chelsea al contact opgenomen met technisch directeur Martin van Geel.

Kökcü beschikt over een contract tot medio 2020 bij Feyenoord, maar verrassend genoeg zou de club openstaan voor een deal. Van Geel vraagt naar verluidt een bedrag van 1,5 miljoen euro, maar dat is peanuts voor de genoemde Europese topclubs. Overigens zou ook het Turkse Besiktas naar de diensten van de nummer tien hengelen, zo konden we eerder al lezen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *