FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Willem van Hanegem niet overtuigd van Feyenoord-talent

Clubicoon Willem van Hanegem is nog niet overtuigt van de kwaliteiten van Feyenoord-spits Dylan Vente. Hij zou vanavond zomaar in de spits kunnen beginnen in de inhaalwedstrijd tegen VVV.

Trainer Giovanni van Bronckhorst kan namelijk niet beschikken over de geblesseerde Nicolai Jörgensen, die waarschijnlijk pas na de winterstop weer in actie komt. Mogelijk begint Robin van Persie tegen de Venlonaren in de basis, maar ook Vente is een optie. Van Bronckhorst is enthousiast over de negentienjarige spits. “Toch blijft het afwachten hoe ver Vente daadwerkelijk is”, aldus Van Hanegem tegenover het Algemeen Dagblad.

“Tegen PSV kon hij de bal niet vasthouden en dat was een van de redenen waarom Feyenoord wat meer onder druk kwam te staan na de pauze”, vervolgt hij. “Vente wordt bestempeld als een heel groot talent, maar dat moeten we nog te zien krijgen. Misschien is dit een moment voor hem.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *