KNVB BEKER! Meerder verrassingen in opstelling van Feyenoord vanavond!

Vanavond speelt Feyenoord in de Beker tegen FC Utrecht. De verwachting is dat trainer Giovanni van Bronckhorst zal gaan aantreden met de nodig verrassingen in zijn basiself.
Het was aanvankelijk niet de verwachting dat spelers als Robin van Persie, Jens Toornstra, Jordy Clasie en vooral Nicolai J├Ârgensen in actie zouden kunnen komen, maar volgens het Algemeen Dagblad kan oefenmeester Giovanni van Bronckhorst een beroep doen op al deze voetballers. Dat mag met recht een verrassing heten… en goed werk van de doktoren in Rotterdam-Zuid. De bovengenoemde Deense centrumspits viel uit tegen PSV en kan dus weer minuten maken, maar zal dat alleen doen bij een noodgeval: een achterstand in de slotfase bijvoorbeeld. Tonny Vilhena is overigens eveneens niet helemaal fit, maar ook de middenvelder wordt vermoedelijk opgesteld. Feyenoord gaat overduidelijk alles op alles zetten om de beker te winnen.

Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!