FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Supporters boos over aankomende Feyenoord-transfer: ‘Belachelijk’

Sinds zijn overgang naar Rotterdam-Zuid komt Yassin Ayoub nog niet veel aan spelen toe. De Rotterdammers sluiten een transfer in de winterstop dan ook niet uit. Belachelijk volgens veel supporters van de Stadionclub.

De Telegraaf schrijft over de huidige stand van zaken: “Feyenoord heeft gisteren met Yassin Ayoub en zijn zakelijke begeleiders gesproken over de situatie van de transfervrij van FC Utrecht overgekomen middenvelder. Ayoub, vorig seizoen sterkhouder bij FC Utrecht, is in de eerste seizoenshelft nauwelijks in actie gekomen.” Een verhuurperiode behoort dus tot de mogelijkheden, maar daar zijn de fans niet blij mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *