FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-basisspeler choqueert met transferwens’

Het ziet ernaar uit dat er deze winterstop wat gaat gebeuren bij Feyenoord op transfer gebied.Fiorentina heeft namelijk concrete interesse in verdediger Jeremiah St. Juste.

De stopper speelt in principe pas net in de Rotterdamse Kuip, maar lijkt wel wat te voelen voor een mooie verhuizing richting de Italiaanse kunststad Florence. Zijn broer en tevens zaakwaarnemer zegt in gesprek met ViolaNews: “Zeker, Fiorentina zou een geweldig team zijn voor mijn broer, maar meer kan ik op dit moment ook niet vertellen.”

De huidige nummer zeven van de Serie A wil St. Juste eerst een half jaartje huren om te kijken of de samenwerking bevalt. Daarna zou de verdediger definitief vastgelegd kunnen worden middels een afgesproken optie tot koop. Feyenoord kan de gelegenheidsrechtsback op dit moment eigenlijk niet missen, al beschikt het wel nog over Bart Nieuwkoop. Ook Rick Karsdorp van AS Roma wordt echter in verband gebracht met een al dan niet tijdelijke overstap naar De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *