FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Meeste Feyenoorders zijn gewoon net niet goed genoeg”

Feyenoord speelde gisteren met 2-2 gelijk tegen ADO Den Haag en vorige week werd er nog in de eigen Kuip met 0-2 verloren van Fortuna Sittard. De heren van Studio Voetbal zijn niet onder de indruk.

Pierre van Hooijdonk constateert namelijk: “Vooral tegen PSV zag het er erg goed uit, maar over het algemeen blijft Feyenoord ver achter bij PSV en Ajax. De doelstelling was om mee te doen om de titel, maar ze zijn nu, in december al afgehaakt. Dat is teleurstellend. De beker is opnieuw de enige hoop.” Over Jordy Clasie zegt hij vervolgens: “Hij wordt wel wat beter, maar ik had meer van hem verwacht. Dan zie je dat het niet zonder gevolgen blijft als je een tijdlang niet speelt. Hij is zelden de Clasie geweest die we kennen uit zijn eerste periode.”

Sam Larsson krijgt lik op stuk van Arno Vermeulen. “Tegen PSV liet hij opeens zien hoe goed hij wel niet kan voetballen, maar tegen Fortuna was het weer helemaal niks. En dit seizoen was het heel vaak niks. De anderen kunnen gewoon niet beter, de meeste Feyenoorders zijn gewoon net niet goed genoeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *