‘Vilhena en Berghuis zijn de duurste Feyenoorders’

Feyenoord kan in de nabije toekomst gaan cashen voor twee spelers. Tonny Vilhena en Steven Berghuis vertegenwoordigen namelijk de hoogste transferwaarde voor de club.

De Telegraaf stelt in ieder geval: “Feyenoord was in staat om in de afgelopen seizoenen voor een vermogen aan spelers te verkopen. In het huidige elftal zijn Steven Berghuis en Tonny Vilhena het meest waardevol. De totale transferwaarde van beide spelers wordt geschat op een slordige 12 miljoen euro.” De krant gaat verder: “Een jaar geleden was Nicolai Jörgensen de duurste speler. De club sloeg een bod van 17 miljoen euro af (Newcastle United). De Deen kampte na het WK met blessures, maar blijft aantrekkelijk voor buitenlandse clubs. Hij moet eerst volledig fit worden. De gemiddelde leeftijd in de selectie van Feyenoord ligt zo rond de 24 jaar, bij PSV en Ajax is dat nog een jaartje jonger.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *