FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Stadionclub stelt eigen supporters flink teleur met transfernieuws’

Feyenoord staat op een flinke achterstand op Ajax en PSV. Reden voor de supporters om te hopen op winterse versterking. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is dit niet realistisch.

“Feyenoord heeft wel geld, maar het salarisbudget is wel zo’n beetje op”, stelt de clubwatcher van Voetbal International. “Ze zullen zelf ruimte moeten creëren door spelers te verkopen. Misschien gaan ze daar nu al mee beginnen door jongens die weinig aan de beurt komen om daar afscheid van te nemen.” Krabbendam noemt direct een voorbeeld: “Ayoub komt niet aan de beurt en dan heeft het ook niet zoveel zin om hem langer in De Kuip te houden. Misschien kan hij ergens anders wel aan spelen toekomen. Dat geldt voor wel meer spelers, maar ik verwacht geen grote inkomende transfers. Dat heeft Feyenoord eigenlijk nooit gedaan in de winter.” De zomer zal aanzienlijk spannender worden. “Van Persie loopt af en heeft al aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste seizoen. Wat gaat Jörgensen doen? Wat gaat er gebeuren achterin? Botteghin, Van der Heijden… Er zijn zoveel posities waar je over na moet denken, maar dat is meer iets voor de window in de zomer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *