FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ronald Koeman heeft duidelijke boodschap voor Feyenoorder

Ronald Koeman heeft sinds zijn aanstelling een behoorlijk aantal spelers de kans gegeven bij Oranje. Zo ook Steven Berghuis. Een aantal daarvan werd later niet meer opgeroepen, waaronder een Feyenoord-aanvaller.

Koeman beaamt dat hij enkele spelers niet meer selecteert om een signaal af te geven. In het Algemeen Dagblad stelt de bondscoach: “Ja. Neem bijvoorbeeld Steven Berghuis van Feyenoord, geweldige speler. Aan de bal. Maar hij moet méér brengen dan dat alleen.” “Ik word blij als ik hem dan laatst tegen PSV tekeer zie gaan. Maar zó moet het altijd om interessant te zijn voor Oranje. Hij weet dat ik dit vind”, zo besluit Koeman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *