FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Binnenlandse transfer lonkt voor overbodige Feyenoorder’

Bij Feyenoord kan hij niet rekenen op veel speelminuten dus wordt er gedacht over een tijdelijk verhuurperiode. We hebben het over Feyenoord-middenvelder Mo El Hankouri. Naar verluidt is FC Groningen in hem geinteresseerd.

Dit weet Voetbal International te melden. De 21-jarige aanvaller komt in Rotterdam nauwelijks aan speeltijd en zal daarom vertrekken.” Wel was hij mee op trainingskamp, waar hij vanaf de stip nog scoorde tegen Karlsruher SC (4-2 zege). Waarschijnlijk zijn dat voorlopig zijn laatste wapenfeiten voor Feyenoord. “Later deze week wordt duidelijk of de aanvaller, die acht officiële duels speelde in de Rotterdamse hoofdmacht, overgenomen wordt door de noorderlingen. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor Willem II.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *