FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat ziet baan bij Feyenoord wel zitten’

Hij is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Utrecht maar clubicoon Rinus Israël denkt dat De Kleine Generaal wel te porren is voor een laatste klusje bij Feyenoord.

Bij FC Rijnmond zegt de voormalige verdediger: “Ik denk dat Dick Advocaat deze optie openhoudt, als Feyenoord komt.” Zelf zou hij eerder voor een jeugdige coach gaan. “Als er een hele jonge trainer beschikbaar is, dan zou die de voorkeur moeten hebben.” Dirk Kuyt dan? “Ik ken Kuyt zijn kwaliteiten niet als trainer, of hij ook tactisch het spel goed ziet. Ik kan dat niet beoordelen.”

Clubwatcher Sinclair Bischop vult aan: “Advocaat is meestal toch een trainer die met gearriveerde spelers wil werken. Ik denk dat je juist iemand moet hebben die heel goed met jeugd kan werken. En Feyenoord moet waarde gaan creëren. Je ziet wat voor bedragen er worden geboden op spelers van Ajax en PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *