FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis onthult: ‘Kreeg een appje van Ronald Koeman’

Vorig seizoen speelde Steven Berghuis nog de pannen van het dak maar dit seizoen is het minder. Hij werd dan ook niet meer geselecteerd voor het Nederlands Elftal.

In een interview met Voetbal International zegt de vleugelspits: “Toen Ronald Koeman me voor het eerst niet selecteerde voor Oranje, belde hij me op en vertelde hij dat-ie me een speler vindt die aan de bal het verschil kan maken, maar dat ik meer moet brengen zónder. Na onze wedstrijd tegen PSV stuurde hij me een appje, waarin stond dat hij heel blij met mij was. Daar ben ik blij mee, want Oranje is en blijft mijn doel. Als ik eerlijk ben, kan ik de bondscoach niet helemaal ongelijk geven.”

Berghuis gaat verder met zijn verhaal: “Ik heb van nature schouders die een beetje hangen, zo is mijn houding. Als ik mezelf weleens terugzie op televisie, snap ik dat mensen de indruk kunnen krijgen dat ik de moed opgeef of zo. Maar niets is minder waar. Wat ik ermee probeer te zeggen is dat de drive altijd aanwezig is. Alles om mezelf, mijn medespelers en ons als ploeg constanter te laten presteren en naar een hoger niveau te brengen. Dat moet onze drive voor de tweede seizoenshelft zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *