‘Dick Advocaat snel gepresenteerd als nieuwe trainer van Feyenoord’

De kans is groot dat Dick Advocaat wordt aangesteld als de vervanger van Giovanni van Bronckhorst. VI schrijft op zijn website: “Als Dick Advocaat vandaag of morgen ja zegt tegen Feyenoord, is hij de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Sterker: de huidige coach van FC Utrecht is vanaf het eerste moment de enige kandidaat geweest. Technisch directeur Martin van Geel heeft niet eens met andere trainers gesproken.”

Het blad gaat verder: “Feyenoord hoopt Advocaat vandaag of morgen te overtuigen de klus in De Kuip te aanvaarden. Die coach zelf is er wel voor in, maar wil wel weten wat precies de mogelijkheden zijn. Advocaat weet dat Feyenoord weinig geld heeft. Desondanks zal hij toch zijn wensenlijstje klaar hebben, omdat hij ziet dat het huidige elftal behoefte heeft aan nieuwe impulsen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!