FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst stopt mogelijk voortijdig bij Feyenoord’

Na dit seizoen komt er een einde aan de samenwerking tussen Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord. Maar misschien vertrekt de oefenmeester al eerder.

Feyenoord is na twee uitnederlagen in 2019 al kansloos voor het kampioenschap. Mocht de club in de halve finale van de KNVB Beker worden gevloerd door Ajax, dan is er eigenlijk geen sportieve uitdaging meer tot aan de zomer. “Ik ben wel benieuwd wat dit gaat betekenen voor Van Bronckhorst”, stelt Ruud van Os in FC Rijnmond.

‘Iedereen komt met het enorme cliché hij gaat door de voordeur weg. Als dit zich voorzet en ze winnen niet van Ajax op 27 februari, dan gaat hij echt niet door de voordeur weg hoor. Dan denk ik dat hij zelf de handdoek voor het einde van het seizoen gooit”, aldus Van Os.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *