FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bruno Martins Indi ziet Feyenoord wel zitten’

Bruno Martins Indi maakt momenteel zijn minuten bij Stoke City dat uitkomt op het tweede niveau in Engeland. “Ik heb nog steeds ambities. Die verdwijnen ook niet. Ik wil het maximale uit mijn carrière halen. Die droom laat ik heus niet vallen, omdat ik nu toevallig een niveau lager speel. Maar ik tekende een contract voor vijf seizoenen. In mijn eerste seizoen raakte ik meteen behoorlijk geblesseerd. Dat was nieuw voor mij”, blikt Martins Indi terug in het Feyenoord Magazine.

“Ik kom niet heel vaak terug, maar als ik er ben, vraagt sowieso wel iemand: ‘Bruno, wanneer kom je naar Feyenoord?’ Dat is de liefde en het respect die ze voor je hebben. Omdat ze misschien een jongen zagen die ervoor ging in een tijd dat de club het moeilijk had. Mooi om die liefde te voelen en terug te geven.”

Een terugkeer sluit Martins Indi, goed voor 118 wedstrijden voor Feyenoord, dan ook niet uit. “Ik heb ook nooit afscheid genomen. Dat hoefde van mij niet. Zo zit ik in elkaar. Ik ben nog niet bezig met het einde van mijn carrière. Als het op mijn pad komt, alles klopt en ik denk me te kunnen ontwikkelen, dan misschien wel. Maar de realiteit is dat ik nu hier zit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *