FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

WOW! KNVB straft Feyenoord én supporters snoeihard voor vuurwerk tijdens duel met PSV

De KNVB heeft Feyenoord hard aangepakt vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens het duel met PSV. Ze hebben een voorstel van de KNVB binnengekregen dat Vak S tijdens Feyenoord – Willem II, op 16 maart, moet leegblijven. De geldboete bedraagt vijftienduizend euro.

Feyenoord heeft het nieuws over de straf zelf gedeeld via de eigen website. Het leegblijven van Vak S houdt bovendien in dat iedereen met een seizoenkaart in dat vak bij het duel met Willem II überhaupt niet welkom is. Ook niet in een ander vak. Feyenoord gaat niet akkoord met de zware straf en laat het voorkomen bij de tuchtcommissie. De Rotterdammers vinden zelf dat ze flinke maatregelen hebben genomen tegen vuurwerk en de club vindt het onacceptabel dat nu een grote groep supporters de dupe is van acties van een klein deel van de fans.

Wanneer de zaak bij de tuchtcommissie wordt behandeld, is nog niet bekend. Feyenoord heeft wel bericht gekregen uit Zeist dat er ook een onderzoek is gestart naar het afsteken van vuurwerk bij het thuisduel met Ajax, van anderhalve week geleden. De clubleiding doet ondertussen een dringend beroep op de supporters om zich te onthouden van het afsteken van vuurwerk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *