FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPVALLEND: Burgemeester Rotterdam doet zeer verrassende claim over Feyenoord – Ajax

Binnenkort staat de halve finale op het programma tussen fFyenoord en Ajax in de beker. Zoals gewoonlijk zijn er geen uitsupporters welkom. Burgermeester Aboutaleb claimt nu dat er wel uitsupporters welkom waren als het om de finale ging.

“Voor de finale waren Ajax-fans welkom geweest. Er was dan één finale geweest. Dat stelt enorme uitdagingen. Daar lopen wij niet voor weg”, reageert Aboutaleb op Rijnmond Nu. De woorden lijken te verraden dat een Klassieker met uitsupporters in ieder geval wel wat dichterbij is gekomen.

Het scheelt in ieder geval wel veel politie-inzet (en dus kosten) dat Feyenoord – Ajax niét in de finale plaatsvindt. “Ik ben niet opgelucht, want ik ben pas opgelucht als supporters bereid zouden zijn elkaar heen-en-weer te accepteren. En als die acceptatie goed en ordentelijk gaat.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *