FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VERRASSING? ‘Feyenoord zorgt mogelijk voor grote verrassing met aanstelling trainer’

Een opvallende naam is opgedoken bij Feyenoord. In de zoektocht naar een opvolger voor Giovanni van Bronckhorst zou ook voormalig speler Kevin Hofland een optie zijn. Hij is nu de trainer van Fortuna Sittard.

Tussen 2007 en 2010 speelde Hofland 54 officiële competitieduels voor Feyenoord, waarin hij drie doelpunten maakte. Overigens lijkt het niet waarschijnlijk dat de bovengenoemde Advocaat zich nog bedenkt en wél aan de slag gaat in De Kuip. ” Zowel de clubleiding als de exbondscoach zou dan zijn geloofwaardigheid verliezen. Advocaat zou, indien hij alsnog ja zegt, zich laten zien als een labiele persoonlijkheid, die zijn oren laat hangen naar de stemmingswisselingen van een paar supporters die de moeite nemen te reageren op een populariteitspoll. En de leiding toont zich van haar zwakste kant als ze daarin zouden meegaat.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *