FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik verdien het niet om op de bank te zitten bij Feyenoord’

De laatste seizoenen was hij altijd één van de sterkhouders binnen de selectie maar dit seizoen is hij Nicolai Jorgensen bij Feyenoord op de bank beland. De Deen zegt in een interview met het Algemeen Dagblad: “Het is altijd de trainer die de beslissingen neemt. Hij weet dat ik wil spelen en dat ik niet blij ben als dat niet het geval is. Ik doe mijn best als ik mag invallen en ik geef alles voor het elftal. Maar het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten.”

Een jaartje geleden wilde Jörgensen naar de Premier League vertrekken, maar wees Feyenoord een bod van 17 miljoen euro af. “Natuurlijk ben je boos. Maar je moet het ook gewoon accepteren. Ik moet hard werken, ik zal er niet om gaan zitten huilen of dagelijks op de deur van de trainer kloppen. Ik wil het laten zien op het trainingsveld. Ik heb de laatste weken echt keihard getraind. Hopelijk krijg ik snel mijn kans weer.”

De spits weet ook: “Dit is voetbal, het gaat op en neer met spelers. Ik denk niet dat ik het verdien om op de bank te zitten. Wanneer ik speelde en fit was, heb ik het laten zien bij Feyenoord. Ik denk ook niet dat ik echt slecht was na de winterstop. Maar ik kan het niet veranderen. Ik zal de trainer, die de beslissingen neemt, moeten bewijzen dat ik weer moet spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *