FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat: ‘Alsnog naar Feyenoord? Dat kan gebeuren, ja’

Eerst hield hij de boot nog af maar nu zou er toch een opening zijn tussen Dick Advocaat en het hoofdtrainersschap bij Feyenoord. Over zijn uitlatingen zegt De Kleine Generaal: “Dat was een momentopname. Het kwam er een beetje verkeerd uit.” Gaat hij alsnog in de Rotterdamse Kuip aan de slag? “Ik heb me voorgenomen om daar niets meer over te zeggen. Het belangrijkste is dat we het goed afsluiten met Utrecht.” Advocaat is niet de meest standvastige persoon… misschien gaat hij Giovanni van Bronckhorst dus toch opvolgen. “Als je mijn carrière nakijkt, kan dat wel gebeuren, ja.”

De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal hoopt dat FC Utrecht zich kan herpakken. “Tot 15 januari stonden we vierde en drie weken later staan we zesde. We hebben een aantal wedstrijden verloren, net als Ajax. Of ik daar boos over ben? Ik kan niet zo goed tegen m’n verlies en onrecht. Dat kwam allemaal samen, dat vond ik vervelend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *