FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat heeft boodschap voor Feyenoord-leiding’

Dick Advocaat sloeg onlangs een tweede gesprek met Feyenoord af maar nu lijkt hij daar anders in te staan. Johan Derksen verwacht dat Advocaat alsnog aan de slag gaat in De Kuip. “Dick heeft heel veel spijt”, vertelt de voetbalanalist in Veronica Inside. “Hij straat dat in alles uit. Martin van Geel en Jan de Jong, die weten het ook niet meer. Zoals niemand het weet op dit moment.”

“Nu krijg je allemaal mensen die gekke namen gaan roepen. Het is helemaal niet zo’n gek idee als Feyenoord straks toch voor een tussenperiode van één of twee seizoenen met Dick in zee gaat”, meent Derksen. René van der Gijp beaamt dat. “Als ze hem vanavond bellen, zegt Dick gewoon ja.”

Jan Boskamp, nota bene de Feyenoorder aan tafel, begrijpt daar helemaal niets van. “Dat kan toch niet? Als je nee zegt kan je toch niet even later toch ja zeggen? Ik was een van de eerste die zei dat ze Dick moesten halen, maar op deze manier… Dat komt niet geloofwaardig over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *