FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VAN HANEGEM HAALT UIT! ‘Die mensen zijn blind, de landstitel was een incident’

Twee jaar geleden werd Feyenoord kampioen van Nederland. De vreugde was groot. Natuurlijk ook bij clubicoon Willem van Hanegem. Maar op het moment heeft hij het helemaal gehad. De ene week is het top en de andere gaan de Rotterdammers weer eens kansloos ten onder tegen een laagvlieger. Willem van Hanegem ziet het soms niet meer zitten.

In een interview met de Volkskrant vertelt hij namelijk: “Met 6-2 winnen van Ajax en een week later met 2-1 verliezen van Excelsior. Dan denk ik niet: fijn dat ik ondanks alles zielsveel van die club hou. Mijn liefde wordt zwaar op de proef gesteld.” De Kromme steekt zijn onvrede nooit onder stoelen of banken, wat soms tot wrevel leidt bij de supporters van Feyenoord. “Worden mensen weer boos, maar die zijn blind. Het gaat al jaren niet goed, de landstitel in 2017 was een incident.”

Eerder liet Van Hanegem al weten over de stadionplannen van de Rotterdammers: “Feyenoord City vind ik helemaal niks. Ik zal geen voet in dat stadion zetten. De directie had de Kuip minstens vijf jaar geleden moeten verbouwen. De club staat al jaren stil. Nu is renovatie wel mogelijk als Feyenoord City niet doorgaat? We bouwen een stadion voor 444 miljoen euro, reken maar dat er de komende jaren nog honderd miljoen bijkomt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *