FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Martin van Geel krijgt eerste signalen vanuit Feyenoord-rvc’

De positie van Martin van Geel begint steeds meer schokken te geven. Hij komt namelijk steeds meer onder vuur te leggen. De raad van commissarissen zal zijn functioneren binnenkort kritisch bekijken, maar een vertrek is absoluut geen zekerheidje.

“Met miljonair Toon van Bodegom is iemand binnengehaald bij de rvc die met een frisse blik naar de materie kijkt”, stelt clubwatcher Mikos Gouka namens het Algemeen Dagblad. “Van Bodegom zit volgens insiders zeker niet, zoals zijn weggestuurde voorganger Gerard Hoetmer, jubelend ‘op de bagagedrager’ bij de directie.”

“Van Bodegom doet wat hij moet doen: controleren of Feyenoord de juiste koers volgt”, aldus Gouka. Officieel start Van Bodegom op 1 maart. “Achter de schermen denkt hij echter al geruime tijd intensief mee. Ook mede-commissaris Sjaak Troost zou een frisse wind voorstaan, maar de ex-international is niet per definitie voor het wegsturen van Van Geel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *