FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VUUR! ‘Feyenoord is dus gewaarschuwd voor Hirving Lozano’

Afgelopen zaterdag werd Hirving Lozano vroegtijdig door trainer Mark van Bommel naar de kant gehaald in het uitduel tegen Heerenveen. De vleugelflitser zou zijn taken niet goed hebben uitgevoerd. De kans is nu groot dat hij extra gebrand is voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Voetbal International schrijft in ieder geval: “Dat Hirving Lozano PSV na dit seizoen zal verlaten, staat wel vast. Veel buitenlandse clubs zien in de Mexicaanse buitenspeler een versterking. Logisch gezien de statistieken die hij kan overleggen. In vijftig Eredivisie-duels voor PSV scoorde Chucky dertig keer en gaf hij veertien assists. Komende zondag tegen Feyenoord kan de 23-jarige voetballer weer belangrijk zijn voor de koploper. Dan zal hij echter wel anders moeten spelen dan de afgelopen weken. Lozano werd tegen FC Utrecht na 69 minuten van het veld gehaald en afgelopen zaterdag gebeurde dat al in de rust van het uitduel met sc Heerenveen.”

Men gaat verder: “Trainer Mark van Bommel kijkt niet naar reputaties en schroomt niet zijn sterspeler te wisselen als hij verzaakt. Dat de coach de strijd aangaat met Lozano, is niets nieuws in het leven van Chucky. In de jeugd van CF Pachuca gebeurde dit bijna elk seizoen opnieuw. Vaak was dat slecht nieuws voor de tegenstanders van Pachuca. Na te zijn geprikkeld en uitgedaagd door zijn trainers was een getergde Lozano niet meer te houden. Feyenoord is dus gewaarschuwd.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *