FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

MACHTSTRIJD! ‘Tweetal moet vrezen voor baan bij Feyenoord’

Feyenoord moet de komende maanden een aantal belangrijke beslissingen gaan nemen over de toekomst. Volgens de Volskrant is het nog maar afwachten of dit allemaal vlekkeloos gaat verlopen.

Het medium schrijft dat de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord ‘een dikke huid’ nodig heeft. “Intern is er bij Feyenoord een soort machtsstrijd gaande. Er is geen consensus tussen de diverse gremia over de toekomst van Van Geel en cultuurbewaker/assistent-coach Jean-Paul van Gastel. Ook dat maakt van het hoofdcoachschap bij Feyenoord een, op zijn zachtst gezegd, behoorlijk uitdagende klus.”

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Over de nieuwe trainer schrijft De Volkskrant: “Dat Van Geel inzet op een ervaren coach roept vraagtekens op. Een energieke, moderne coach die het aandurft echt voor de jeugd te kiezen lijkt op dit moment logischer. Aan zelf opgeleide spelers verdient Feyenoord doorgaans het meest. Volgens Dirk Kuijt, momenteel jeugdcoach, lopen er meerdere extreem getalenteerde spelers rond op jeugdcomplex Varkenoord.”

“Oud-spelers Kees van Wonderen (Europees kampioen met Oranje onder 17 en thans assistent-bondscoach) en Henk Fraser (bekerwinnaar met Vitesse en nu Sparta-coach) lijken het best in dat profiel te passen. Ze zijn populair bij de fans, maar nog niet benaderd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *