FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robin van Persie neemt beslissing over topwedstrijden Feyenoord’

De komende dagen is het erop of eronder voor Feyenoord. Zondag spelen ze tegen PSV-uit en een aantal dagen later staat de kraker tegen Ajax-thuis op het programma voor een plaats in de finale van de Beker. De vraag is in hoeverre Robin van Persie een rol kan gaan spelen in deze beide krakers.

“Hoe rekening mee houden? Je kan Van Persie eruit halen en Jörgensen laten spelen, maar Van Persie zal vrijdag de media te woord staan en dat doen meestal spelers aan de aftrap verschijnen”, stelt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Krabbendam voegt toe: “Van Persie heeft zelf gezegd dat hij fit is en dat hij nog alles mee wil maken richting het einde van zijn carrière. Het is een mogelijkheid. Als Van Persie zelf wil spelen, dan speelt hij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *