FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Neemt Jaap Stam speler van PEC mee naar Feyenoord?’

Volgend seizoen zwaait Jaap Stam met de scepter bij Feyenoord. De vraag is of hij nog speler gaat meenemen van zijn huidige werkgever PEC Zwolle. Pelle Clement bijvoorbeeld die hij meenam naar Reading en PEC.

“Die vraag had ik al verwacht, dat weet ik niet. Ik ga daar niet over nadenken zolang dat niet hoeft”, vertelt Clement in gesprek met FOX Sports. “Ik ben uit Engeland hiernaar toe gekomen, omdat ik niet speelde en ik ben heel blij dat ik nu weer speel. Ik heb mijn plezier weer terug en daar ga ik van genieten.”

ZONDAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

“Hij heeft me hiernaar toe gehaald omdat hij weet dat ik het elftal sterker kan maken. Het lijkt misschien zo dat ik achter de trainer aan ga. Ik weet ook dat hij het doet omdat hij er ergens zelf ook wat aan heeft als het elftal sterker wordt. Als hij denkt dat dat bij Feyenoord ook kan ik de toekomst, wie weet. Als hij denkt dat ik me nog verder moet ontwikkelen zal hij dat ook tegen me zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *