FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Ook met Jaap Stam zal Feyenoord voor een derde of vierde plaats gaan”

Jaap Stam neemt volgend seizoen het stokje over van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Toch bestaat er wel twijfel over hem want voldoet hij wel aan de profielschets?

“Verrassend, ze begonnen met Dick Advocaat”, vertelt Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu in het praatprogramma FC Rijnmond. “Van Geel gaf aan wat voor trainer Feyenoord wilde, met ervaring. Stam past niet helemaal in de profielschets.”

ZONDAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

De NOS-commentator vervolgt: “Het lijkt er op dat ze hebben gekeken naar die eerste paar wedstrijden van Stam bij PEC Zwolle. Dat is een beetje gek als je op die selectiecriteria een trainer kiest. Het zal waarschijnlijk niet zo zijn. Stam ging eerst naar PEC, daar zagen ze dat hij het goed deed, en toen dachten ze, misschien is Stam een goede voor ons.”

Geert den Ouden haakt in: “Het is niet zo dat door Jaap Stam de selectie anders gaat zijn. Ook met Stam zal Feyenoord voor een derde of vierde plaats gaan. Voor de lange termijn denk ik dat Stam een goede keuze is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *