‘Feyenoord meldde zich ook voor Alexander Isak’

Alexander Isak maakte gisteren voor Willem II een doelpunt tegen Feyenoord in de Kuip. In het verleden heeft Martin van Geel geprobeerd om hem naar Rotterdam te halen maar hij koos voor Borussia Dortmund. Dit zei hij in het programma ‘De tafel van Kees’.

Hij zei: “Isak is een fantastisch talent dat ik bij AIK Stockholm al heb zien spelen. Hij speelde daar al vanaf zijn zeventiende. Wij hebben pogingen gedaan en contact gehad met zijn broer, die zijn zaken deed. We hebben veel contact gehad. Hij ging naar Borussia Dortmund, dat een transfersom van negen miljoen euro en een gigantisch salaris neerlegde. Het is een groot talent dat z’n stappen kan maken naar de toekomst toe.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

De technisch directeur ligt momenteel flink onder vuur in De Kuip. “Het doet altijd iets met je. Maar ik ben lang geleden door een deel van het publiek positief toegezongen. Dat was redelijk uniek voor een Feyenoord-bestuurder, liet ik me toen vertellen. Ik ben toen ook rustig en bij mezelf gebleven. Ik gooi de handdoek niet in de ring. De directie en de Raad van Commissarissen doen een beroep op me. Ze laten me soms tot het gênante merken dat ze me niet kwijt willen. Maar het is niet leuk, nee.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!