FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-trainer gaat keiharde maatregelen nemen’

Feyenoord verloor afgelopen zaterdag met 2-3 in eigen huis van Willem II. De verwachting is dat trainer Giovanni van Bronckhorst nu het roer gaat omgooien. De derde plek komt namelijk in gevaar.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

De Telegraaf schrijft in ieder geval: “Individuele fouten zijn niet uit te sluiten in voetbal, maar het aantal blunders bij Feyenoord rijst dit jaar de pan uit. Zelfs de doorgaans zo betrouwbare Kenneth Vermeer ging zaterdagavond mee in het foutenfestival (stond verkeerd opgesteld bij de 2-2 van Willem II-speler Fernando Lewis). Bij de winnende goal (2-3) van de Zweedse ster Alexander Isak liet de hele Feyenoord-defensie zich voor schut zetten. Van Bronckhorst sprong op de bank van Feyenoord bijna uit zijn vel. De interlandperiode gaat hij net als de spelers gebruiken om eens goed na te denken. In zijn geval zal dat over te nemen maatregelen zijn. Dat de blamage tegen Willem II niet zonder gevolgen blijft, is duidelijk.”

Vermoedelijk gaat hij zijn hele basiselftal omgooien, waarbij vooral de verdedigers moeten vrezen. Ridgeciano Haps, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en Cuco Martina maakten een bedroevende indruk tegen de Tilburgers en zijn hun plekje allesbehalve zeker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *