FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

De Kromme haalt uit: ‘Feyenoord moet ingrijpen’

Willem van Hanegem is niet blij met hoe het gaat bij zijn cluppie Feyenoord. Martin van Geel de TD van de Rotterdammers was zondag te gast bij ‘De tafel van Kees’ en hij heeft daar tenenkrommend naar gekeken.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft De Kromme: “Mijn club verloor zaterdagavond in eigen stadion van Willem II. En een dag later zat technisch directeur Martin van Geel aan tafel bij Kees Jansma. Naast hem zat trainer Mitchell van der Gaag, die met NAC wel zo’n beetje is gedegradeerd. Van der Gaag zei: het zou slecht zijn als ik in de spiegel kijk en ik denk: ik doe alles goed. Van Geel knikte. Waarom weet ik niet, want Van Geel kijkt zelf helemaal niet kritisch naar zijn eigen functioneren. En nog erger, de mensen om hem heen ook niet. Van Geel zei dat het bijna bij het gênante af was hoe hij intern werd gesteund. En dat is het ook. Waarom wil mijn club niet toegeven dat er een doodlopende weg is ingeslagen?”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Van Hanegem gaat verder: “Een bod op Jeremiah St. Juste van 12 miljoen euro en het feit dat hij dan nog steeds bij Feyenoord speelt, als hij al eens speelt? Dat is helemaal niet gek. Algemeen directeur Jan de Jong zat laatst zelf ook al alles maar recht te praten wat krom is aan tafel bij Tom Egbers. Vinden de vijf leden van de raad van commissarissen het echt zo wel prima gaan in de Kuip? In mijn tijd als speler noemden we die slijmerds die zo lekker rond de top van de club hingen zwakkelingen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *