‘Twaalf miljoen voor St. Juste is hetzelfde als negentig miljoen voor Hendrix’

In de winterstop is er een bod van twaalf miljoen euro binnengekomen voor Jeremiah St. Juste. Dit wist Martin van Geel gisteren te melden, de TD van Feyenoord. Maar het bod werd per direct afgewezen. Analist Hugo Borst snapt daar maar weinig van.

Hij schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad: “Martin van Geel is geen Ricky Gervais die je snel aan het lachen maakt, maar nu was het hem gelukt. Hahaha, 12 miljoen euro voor St. Juste. Dat is hetzelfde als 90 miljoen voor PSV’er Hendrix en 430 miljoen voor een blik knakworstjes.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Borst gaat verder: “Het zag er ongemakkelijk uit. Ik hoorde Van Geel ook beweren dat spits Jörgensen misschien wel meer gaat opbrengen dan het bod van 17 miljoen dat Newcastle United vorig jaar uitbracht, een astronomisch bedrag waar Feyenoord nee tegen zei. Meer dan 17 miljoen! Kom op Martin, klets niet zo uit je nek, dacht ik. Willem van Hanegem (het geweten van Feyenoord) acht het hoog tijd dat je vertrekt. Dan ga je toch? Afkoopsommetje erbij en heerlijk een jaar niks doen. Dat is niet laf, niet moedig, dat is gewoon verstandig.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!