‘Feyenoord heeft een gigantische transferfout gemaakt’

Een jaar geleden kon Feyenoord bijna 20 miljoen euro vangen voor Nicolai Jorgensen. Newcastle United was bereid om dit bedrag neer te tellen voor de aanvaller van Feyenoord. Maar de Rotterdammers gaven niet thuis en gooiden de horen op de haak.

TD Martin van Geel wilde 25 miljoen euro verdienen met de verkoop van de Deense centrumspits, die op dat moment aardig op dreef was in De Kuip. De Engelsen gingen hier echter niet in mee en wilden niet verder gaan dan 17 miljoen euro plus bonussen. Er werd een streep gezet door de deal en Jörgensen bleef vrij teleurgesteld achter: hij droomde ervan om naar de Premier League te transfereren.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Bij het programma De Tafel van Kees liet Van Geel opvallend genoeg weten: “Ik vond het een slecht signaal om midden in het seizoen je topspits te verkopen. Dan gooi je je ambities overboord. We wilden het seizoen goed afmaken en de beker winnen. Hij had daarna nog een driejarig contract. In de finale maakte hij ook het eerste doelpunt en hij speelde ook nog het WK waar hij zich in the picture kon spelen. Misschien gaat hij straks nog voor veel meer weg, wie zal het zeggen?”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!